Shawn Lee - Hooked Up Classics

Νέο αλμπουμ από τον Swan Lee και την Ορχήστρα του Ping Pong. Εστιάζει στην κλασσική μουσική επηρεασμένος από την σειρά συλλογών Hooked on Classics (αρχές '80'ς).
Tracklisting :

01. 1812 Overture
02. Swan Lake
03. Dance of the Sugar Plum Fairy
04. Ride of the Valkyries
05. Gymnopedie No.1
06. Peter and the Wolf
07. Also Sprach Zarathustra
08. Flight of the Bumblebee
09. Bolero
10. In The Hall of the Mountain King
11. Romeo and Juliet
12. Funeral March

Ακούστε εδώ το Flight of the Bumblebee.

No comments:

Post a Comment